Lanaken: Stoelendans nekt goed beleid

Op 28 november 2011

Het zal je maar gebeuren als partij: een eerste schepen die ontslag neemt. Wat doe je dan? Vervang je hem? Of vervang je hem voor twee maanden om daarna zijn vervanger nog een keertje te vervangen? Marino Keulen speelt twee maanden eerste schepen van Lanaken om daarna de burgemeesterssjerp aan te doen. Guido Willen tuimelt dan weer van burgemeester naar schepen.

GEEN CONTINUÏTEIT IN BELEID

In het kader van efficiënt bestuur ligt het voor de hand dat dit de continuïteit van het beleid niet ten goede komt. Dit worden in ieder geval twee verloren maanden. Van een  inwerkingsperiode voor het burgemeesterschap kan immers geen sprake zijn. Temeer omdat beide functies totaal andere bevoegdheden hebben. N-VA Lanaken stelt zich luidop de vraag: had men niet beter rechtstreeks een degelijke opvolger aangeduid voor de resterende beleidsperiode? De vraag stellen is ze beantwoorden…

BEDANKT MARK!

N-VA Lanaken wil ex-schepen Mark Curvers bedanken voor de inzet die hij als politicus aan de dag legde de voorbije vijf jaar. Wij wensen Mark dan ook veel succes met zijn gezin, zijn  nieuwe zaak en alle andere dingen die hij zal ondernemen in de (nabije) toekomst.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is