Johan Pauly - 14de plaats Vlaams parlement

Op 14 februari 2019, over deze onderwerpen: Verkiezingen

Gemeenteraadslid (en ex-provincieraadslid) Johan Pauly zal tijdens de verkiezingen voor het Vlaamse parlement als effectieve kandidaat naar voor geschoven worden door de partij. Johan zal op plaats 14 staan, net voor Laura Olaerts uit Genk en lijstduwer Jan Peumans.

"Samen met Laura en Jan vormen we een sterk trio om onze Limburgse lijst te steunen en te versterken!", zegt Johan Pauly.

"Vlaanderen beschikt over bevoegdheden die echt voelbaar zijn voor de mensen. Daar kan je echt iets betekenen voor mensen. Bevoegdheden zoals Welzijn, Mobiliteit en Ruimtelijke ordening zijn zaken waar ik me de voorbije jaren ook in verdiept heb. Het zijn bevoegdheden waar ik me echt goed bij voel en waar ik ook iets voor de mensen kan betekenen," zegt Johan Pauly.

"Uiteraard ben ik een kandidaat uit Lanaken. Maar als voormalig provincieraadslid heb ik ook voeling met de rest van Limburg. Al ben ik persoonlijk geen voorstander van een sneltram Hasselt-Maastricht, ik weet wel hoe belangrijk een goede mobiliteit is voor ons in Limburg. Ik ga dan ook, zelfs vanop plaats 14 op de lijst, voluit de strijd tegen 2 andere Lanakense kandidaten (Vera Jans en Marino Keulen). Ik ga mee de boer op om Limburgers te overtuigen om op onze kandidaten te stemmen," klinkt Johan strijdvaardig.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is