Gemeenteraadslid Marcel Kerkhofs overleden

Op 14 september 2016

Met grote verslagenheid melden wij u het overlijden van gemeenteraadslid Marcel Kerkhofs. Marcel zetelde sinds de verkiezingen van oktober 2012 in de gemeenteraad voor de N-VA fractie. In de 6 jaren daarvoor zetelde hij voor het kartel CD&V-N-VA.

Door zijn jarenlange ervaring bij Interelectra (Infrax) waren de dossiers over openbare werken echt zijn ding. Ook over het AGB en het Spartacus-dossier had hij zijn mening en liet hij ook zijn stem horen.

Marcel was een zeer graag geziene persoon in heel Lanaken. Iedereen kende Marcel en hij nam dan ook de tijd om een praatje te slaan met de mensen.

Enkele jaren geleden werd Marcel ziek. Hij heeft hiertegen gevochten als een leeuw. Opgeven stond niet in zijn woordenboek. Jammer genoeg was het een ongelijke strijd en werd de ziekte hem fataal. Marcel werd afgelopen zomer 69 jaar.

Het bestuur en raadsleden van N-VA Lanaken wensen zijn vrouw, zoon, schoondochter en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke dagen. Wij zullen Marcel nooit vergeten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is