#BeterLanaken

Op 7 maart 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Midden in het centrum van de Euregio, met steden als Hasselt, Genk, Aken, Keulen en Maastricht die op minder dan een uur te bereiken zijn. Aan de oevers van de wonderbaarlijke Maas en aan de rand van het Kempisch plateau. Dat is Lanaken en zijn deelgemeenten en gehuchten: de mooiste plek om te wonen! Met het mooiste monument en het mooiste dorp van Vlaanderen, hebben we alle redenen om fier te zijn!

Jaren geleden was Lanaken de voortrekker op vele gebieden. Lanaken speelde een pioniersrol op gebied van automatisatie van de gemeentelijke diensten. Lanaken nam het voortouw als het ging over een andere belastingsaanpak. Lanaken was zelfs enkele jaren de plek waar menig televisieshow werd opgenomen en uitgezonden.

Het is dan ook jammer dat er hier weinig van overgebleven is. Lanaken is verworden tot een gemeente zoals er zovelen zijn. Veel aandacht voor woonprojecten, weinig aandacht voor ontwikkeling en beheer van onze groene plekken. Veel aandacht voor grote projecten en ontwikkelingen, maar weinig aandacht voor de menselijke kant.

N-VA wilt hier verandering in brengen. De Lanakenaar verdient beter dan hetgeen er de voorbije 12 jaren is gepresteerd. N-VA heeft haar visie klaar voor een nieuwe toekomst voor Lanaken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is